S’inicia la campanya d’excavacions a Atapuerca, que aquest any inclou treballs a Fuente Mudarra per primera vegada

Image (1) atapuerca.jpg for post 7515El passat 18 de juny es van iniciar els treballs arqueològics a Atapuerca amb la primera intervenció a la zona de Fuente Mudarra, dirigits pels codirectors del projecte Juan Luís Arsuaga, José María Bermúdez de Castro i Eudald Carbonell.

Fuente Mudarra és la novetat de la campanya. Es tracta d’un jaciment de petites dimensions que se suma al quart lloc arqueològic de la Serra d’Atapuerca amb aquestes característiques. L’equip n’ha documentat nou més. Serà en aquests quatre jaciments on els treballs es desenvoluparan durant la segona quinzena de juny amb la participació d’unes 70 persones.

El focus de la campanya, però, continúa estant a la Sima de los Elefantes, ubicat a la Trinchera del Ferrocarril, on s’han descobert elements de més d’1,3 milions d’anys. L’objectiu de la campanya d’enguany és aconseguir una relació estratigràfica més detallada entre les diferents àrees excavades.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.