VIIIena edició del Fòrum Auriga a Tarragona

Els dies 17 i 18 de novembre de 2012 està programada la VIIIena edició del Fòrum Auriga a Tarragona, organitzada per la Revista Auriga i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica. L’acte s’inclou en els actes de la Capital de la Cultura Catalana.

L’objectiu del Fòrum Auriga és ser un punt de trobada entre les persones que treballen pel llegat grecoromà a Catalunya des de diverses perspectives i des dels diversos estaments de treball.

Els interessats en realitzar una aportació, cal que presentin abans del 30 de juny els projectes o novetats que vulguin donar a conèixer, mitjançant el comunicat que podeu obtenir mitjançant a l’adreça electrònica: auriga@ccc.cat. Cal tenir en compte que les exposicions orals seran de 15 minuts de durada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.