IV Congreso Internacional de Arqueología e Informática Gráfica, Patrimonio e Innovación – ARQUEOLÓGICA 2.0, a Sevilla

Del 20 al 22 de juny de 2012 se celebrará a Sevilla el IV Congreso Internacional de Arqueología e Informática Gráfica, Patrimonio e Innovación ARQUEOLÓGICA 2.0 organitzat per la Sociedad Española de Arqueología Virtual. Tindrá lloc al Centro Cultural de la Villa de San José de La Rinconada i el Efificio Da Vinci (Parque Tecnológico Cartuja, 93).

Al congrés hi acudirà un destacat nombre de personalitats de la comunitats científica procedents de més d’una dotzena de països. Durant les jornades es pretén compartir, debatre i conèixer els projectes i línies d’investigació que, en matèria d’arqueologia, s’estan realitzant als diversos centres de tot el món.

| Descarregueu progama en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.