Presentació del número 8 de la revista QUARHIS, Quaderns d’Arqueologia i Història de la Ciutat de Barcelona

Image (1) QUARHIS-8.jpg for post 7206L’ajuntament de Barcelona portarà a terme, el dilluns 18 de juny de 2012, la presentació del número 8 de la revista QUARHIS, Quaderns d’Arqueologia i Història de la Ciutat de Barcelona, del Museu d’Història de Barcelona.

L’acte tindrà lloc a les 19:00h a la Sala Martí l’Humà, al MUHBA (Barcelona-Plaça del Rei) on el doctor Giuliano Volpe, rector de la Università degli Studi di Foggia, pronunciarà la conferència “Ricerche archeologiche subacquea lungo i litorali dell’Albania: il Progetto Liburna”.

| Descarregueu invitació en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.