Conferència sobre les “5 fites a l’evolució humana, De l’arbre a l’art. Un recorregut d’entre fa 9 milions i 10.000 anys” – Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social

Image (1) IPHES.png for post 7360El grup de recerca de l’Àrea de Socialització de l’IPHES (Institut català de Paleoecologia Humana i Evolució Social) organitza una conferència sobre les cinc fites que han determinat l’evolució humana, a càrrec de Lluís Batista, el dimarts 19 de juny de 2012, a les 21:30h a la Sala dels Arcs del Castell de Maldà (l’Urgell).

La conferència, sota el títol “5 fites a l’evolució humana: De l’arbre a l’art. Un recorregut d’entre fa 9 milions i 10.000 anys” i a càrrec de Lluís Batista (arqueòleg i responsable de l’Àrea de Socialització) tractarà el llarg procés evolutiu dels humans donant importància a les cinc fites o moments crucials de dita evolució: l’aparició del bipedisme, la creació d’eines, el control del foc, l’autoconsciència i el símbol o l’inici del llenguatge abstracte. Són avenços que han marcat una diferència qualitativa entre l’abans i el després i que han possibilitat el desenvolupament de la nostra espècie, l’Homo sapiens. Tot plegat  serveix de fil argumental per explicar el Paleolític d’una manera didàctica i entenedora.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.