Presentació del segon número dels Quaderns de la Societat Catalana d’Egiptologia “Manual de restauració de camp. El cas d’Oxirrinc: Metodologia i pràctica”

El proper divendres 15 de juny a les 20:00h tindrà lloc la presentació del segon número dels Quaderns de la Societat Catalana d’Egiptologia “Manual de restauració de camp. El cas d’Oxirrinc: Metodologia i pràctica” de Bernat Burgaya Martínez.

El llibre té l’objectiu d’esdevenir un manual de referència en la restauració de camp, tant per als propis restauradors, com per als arqueòlegs, que serveixi per conèixer l’amplia varietat d’actuacions que poden realitzar els restauradors en els processos d’excavació. A més, remarca la necessitat de la figura del restaurador en els equips d’excavació, tant en la realització dels projectes, com en la realització de les tasques d’excavació i l’elaboració dels informes finals.

LLoc: Societat Catalana d’Egiptologia,  carrer Aragó, núm. 305, a Barcelona.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.