Nova edició de La Roca, Viatge a la Prehistòria

Image (1) La-Roca-Viatge-a-la-Prehistòria.jpg for post 6908El proper 17 de juny de 10:00 del matí a 14:00, tindrà lloc a La Verneda (La Roca del Vallès) la quarta edició de la fira La Roca, Viatge a la Prehistòria. De l’edició d’enguany en destaca la realització d’una ruta per les pintures rupestres de la Roca de les Orenetes (Patrimoni de la Humanitat)  i la recreació d’un poblat neolític.

La Roca, viatge a la Prehistòria s’ha convertit en una de les fires  de recreació històrica més prestigioses de Catalunya on el visitant, entre moltes altres activitats, podrà conèixer com vivien els nostres avantpassats del neolític, tot passejant per un poblat recreat fins l’últim detall.

Aquest any els més petits guadiràn del nou espai  Juga amb la prehistòria, on hi haurà contes i jocs prehistòrics, a més dels tallers experimentals com el de Primers artistes, on podran pintar amb pigments naturals.

La fira està composta per més d’una desena de tallers per a totes les edats, demostracions i  visites guiades ubicats en un entorn natural privilegiat i molt pròxim al centre de la Roca del Vallès que converteixen aquesta  festa en una cita imprescindible pels amants de la història i l’arqueologia.

Totes les activitats són gratuïtes i durant la jornada s’organitzen viatges amb autobús per visitar la zona megalítica. Per a més informació podeu trucar a 691 813 860 (Gonzalo Berger).

| Descarregueu programa en PDF |

| Descarregueu cartell en PDF |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.