VI Taller doctoral d’Arqueologia Antiga a Madrid

Del 18 al 21 de juny tindrà lloc la sisena edició el taller de formació per joves arqueòlegs “Migraciones y fundaciones en el Mediterráneo (ss. IX-VI)” a Madrid. El taller està organitzat pel Deusches Archäologisches Institut (Madrid) i l’École des hautes études hispaniques et ibériques (Casa de Velázquez, Madrid).

L’objectiu del taller és estudiar, a través del tema de les migracions i les fundacions, cert nombre de dades que evidencien la diversitat del fenomen colonial a la Conca Occidental del Mediterrani, tenint en compte les aportacions més recents de l’arqueologia en relació amb l’hàbitat, la necròpolis i la cultura material.

Per assistir al taller cal inscripció prèvia.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.