Occasional Seminar in South Asian Archaeology Complexity and Socio-Ecological Systems Research Group – IMF-CSIC: “Archaeology in the Ghaggar plains: recent progress of the Indus archaeology in the Indian Punjab and Haryana”

Image (1) IMF-CSIC-India.jpg for post 7265El grup de recerca CaSEs (Complexity and Socio-Ecological Dynamics) de la Institució Milà i Fontanals del CSIC organitza un seminari ocasional sobre arqueologia al sud asiàtic a càrrec del Dr. Akinori Uesugi, el dilluns 18 de juny a les 15h a la Sala d’Actes de la Institució Milà i Fontanals-CSIC (c/ Egipcíaques, 15, Barcelona).

La conferència, sota el títol “Archaeology in the Ghaggar plains: recent progress of the Indus archaeology in the Indian Punjab and Haryana”, serà conduïda pel Dr. Akinori Uesugi, qui ha treballat per l’Indus Project del Research Institute for Humanity and Nature (RIHN – Kyoto) i ha dirigit i co-dirigit excavacions de diversos assentaments de la civilització de l’Indus, coneguda també com Harappa. En aquesta presentació s’ocuparà de les últimes tendències i de l’estat de la qüestió sobre l’arqueologia de la Civilització de l’Indus al nord-oest del subcontinent.

Els seminaris estan organitzats per la línia d’investigació “Estabilitat i canvi social en les societats humanes: passat, present i futur” – Grup CaSEs (IMF-CSIC).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s