Opening the Past. Archaeological Open Data, a Pisa, Itàlia

El proper 9 de juny tindrà lloc el Seminari Internacional “Opening the Past. Archaeological Open Data” a Pisa (Itàlia) organitzat per MAPPAproject. L’objectiu del Seminari, on hi participaran directors, investigadors i diversos professionals vinculats a l’arqueologia, és discutir i intercanviar informació sobre la creació de la Base de dades arqueològiques on line a l’abast de la comunitat científica internacional.

A més, durant el Seminari està prevista la presentació de la versió Beta de la primera Base de dades on line d’Itàlia. Les actes del Seminari seran publicades a l’apartat de publicacions de la pàgina del MAPPAproject per oferir la oportunitat a tothom de opinar sobre els temes tractats al Seminari.

| Descarregueu programa en PDF |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.