Camp Internacional de Treball Arqueologia del Garraf i Campanya d’excavacions a la Cova del Can Sadurní al Garraf

Vista de l'interior de la Cova de Can Sadurní

Del 8 al 22 de juliol de 2012 tindrà lloc el Camp Internacional de Treball Arqueologia al Garraf a la Cova de Can Sadurní (Begues, El Garraf) ,  i el 21 de juliol al 5 d’agost es reprenen les tasques d’excavació.

El Camp de Treball Internacional Arqueologia del Garraf, adreçat a joves d’entre 18 i 30 anys, compagina el treball de camp amb tasques de laboratori i una ruta bivac pel Parc Natural del Garraf. L’objectiu del projecte és l’adequació del jaciment a les visites de públic turístic, escolar i cultural arranjant els accessos, l’entorn del jaciment i l’estructura d’un forn de calç probablement d’inicis del segle XX. El preu del Camp de Treball és de 90 € (inclou estada i manutenció), les places són limitades i cal inscripció prèvia al web de la Secretaria General de Joventut.

Pel que fa a la Campanya d’excavacions d’enguany a la Cova de Sant Sadurní, l’objectiu és excavar la Capa 11 datada del neolític post-cardial sota la direcció de Manuel Edo i Ferran Antolín. El treball de camp es combina amb tasques de laboratori. Les places són limitades. Per a més informació us podeu adreçar a la web CIPAG. http://cipag.beguesentitats.cat

| Descarregueu programa Camp de Treball |

| Descarregueu programa Campanya d’Excavació |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.