XXIVe Réunion de l’Association pour l’Antiquité Tardive a València


De l’1 al 3 de juny tindrà lloc a la XXIVena Reunió de l’Association pour l’Antiquité Tardive, amb seu a París, que enguany se celebrarà a València. L’Association pour l’Antiquité Tardive va néixer d’una associació creada per organitzar l’administració de l’XI Congrés d’Arqueologia Cristiana a Lió, en col·laboració amb els equips arqueològics de Viena, Grenoble (França), Ginebra (Suïssa) i Aosta (Itàlia). Després de la clausura del Congrés en 1988-1989, es va decidir transformar-lo en societat científica, per ampliar la seva contractació i reforçar la seva internacionalització.

Des de 1989, l’Associació ha organitzat una reunió anual seguida d’una excursió, alternativament a França i a l’estranger. Els actes i documents oficials administratius (actes de reunions, informes anuals d’activitats i financers) s’han publicat en un butlletí informatiu imprès i distribuït el 1994. A partir de 1992, es van crear en els països en hi havia un grup important de membres, diverses seccions a l’estranger (Alemanya, Itàlia, Gran Bretanya, Espanya, Estats Units, Canadà i Croàcia).

Des de 1993 l’Associació edita una revista d’història, literatura i arqueologia, l’Antiguitat Tardana.

| Descarregueu programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.