XI Jornades d’Arqueologia de les comarques de Girona

Us recordem que els propers dies 15 i 16 de juny se celebraran a Girona les XI Jornades d’Arqueologia de les Comarques de Girona, organitzades pel Servei d’Arqueologia i Paleontologia, el Museu d’Arqueologia de Catalunya i la Universitat de Girona amb la col·laboració d’altres institucions.

Aquestes Jornades, que s’iniciaren el 1992 i se celebren cada 2 anys,  són un punt de trobada entre els professionals de l’arqueologia i un fòrum on s’exposen i debaten els resultats dels treballs arqueològics realitzats a les comarques gironines.

Les jornades s’estructuren a l’entorn de diverses comunicacions, totes elles celebrades a l’Auditori Josep Irla de l’edifici de la Generalitat, i un visita guiada a l’OppidumCastellum de Sant Julià de Ramis.

Per a assistir-hi cal inscripció prèvia (20€) que inclou les actes i el certificat d’assistència.

| Descarregueu programa en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.