Presentació de les actes del Simposi “Les vil·les romanes a la Tarraconense: implantació, evolució i transformació. Estat actual de la investigació del món rural en època romana”

Mosaic localitzat a la Vil·la romana del Romeral

El proper 2 de juny a les 20:00h, al Centre Cívic d’Albesa, tindrà lloc la presentació de les actes del Simposi “Les vil·les romanes a la Tarraconense: implantació, evolució i transformació. Estat actual de la investigació del món rural en època romana”.

La presentació anirà a càrrec dels coordinadors de la reunió científica que es va celebrar a Lleida del 28 al 30 de novembre de 2007: Víctor Revilla (Universitat de Barcelona), Joan-Ramon González (Servei d’Arqueologia de l’IEI) i Marta Prevosti (Institut Català d’Arqueologia Clàssica). L’acte s’emmarca dins del 50è aniversari de l’inici dels treballs arqueològics de la vil·la romana del Romeral (Albesa, la Noguera).

| Descarregueu el díptic |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.