Jornadas Técnicas para la Gestión del Arte Rupestre Patrimonio Mundial

Detall d'una de les pintures del Parc Cultural del Río Vero

Del 28 al 31 de maig tindran lloc a Alquézar (Huesca) dins del Parc Cultural del Río Vero, les Jornadas Técnicas para la Gestión del Arte Rupestre Patrimonio Mundial.

Les jornades volen ser un punt de trobada i intercanvi de professionals, i experiències en el Camp de la Documentació, Protecció, Difusió i Gestió de l’Art Rupestre vinculats a diversos territoris i estaments.

Aquesta reunió, que s’inclou dintre dels actes decelebració del 40è aniversari de la Convenció de Patrimoni Mundial de la UNESCO, i te l’objectiu d’obtenir conclusions compartides i d’aplicació a diversos territoris que tenen al seu territori estacions d’Art Rupestre declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO. El resultat es plasmarà en la redacció d’un document marc que establirà les principals directrius, orientacions i bases per la posterior realització del Sistema de Gestió de l’Art Rupestre Prehistòric.

| Descarregueu tríptic |

| Descarregueu programa |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.