XVè Mercat de la Prehistòria a Moià

Image (1) PortadaB.N.jpg for post 6802El proper diumenge 20 de maig, des de les 10:00h del matí i fins a les 15:00h, tindrà lloc el XVè Mercat de la Prehistòria al Parc Municipal de Moià.

El mercat de la Prehistòria de Moià és un esdeveniment únic a l’Estat Espanyol. Enguany s’han organitzat uns 50 tallers i activitats relacionats amb la Prehistòria i comptarà amb la col·laboració i participació de 12 Museus (XIena Trobada de Museus de la temàtica) i  de 10 entitats i associacions de Moià, que també tindran stands i faran tallers.

Entre altres activitats, adreçades al públic general,  hi haurà titelles pels més petits, els gegants prehistòrics del Toll i la Toixonera amb els grallers de Moià que ballaran,  una colla de prehistòrics animant amb teatre de carrer o es podrà veure com escorxen un porc senglar amb eines de sílex.

Per a més informació: telèfon 903 820 91 34 o http://covesdeltoll.com/arqueologia_prehistoria.htm.

Descarregueu programa en PDF.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.