Seminari d’Arqueologia del Pròxim Orient

El dimecres 23 de maig de 2012 el Seminari d’Arqueologia Prehistòrica del Pròxim Orient (SAPPO) del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona oferirà la darrera sessió de seminaris sota el títol “Novetats en la recerca del Llevant Central i Meridional”.

La sessió es farà a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres (Edifici B) de la UAB i el programa consta de dues conferències:

– 10 – 11 h: Juan Sanchez Priego (EIM Mediterráneo, S.L. /Universitat de Valencia) “Nuevos datos para el estudio de las hachas pulimentadas en el Neolítico del Próximo Oriente. El yacimiento de Tell Aswad, Siria Meridional”.

– 11,15 – 13 h: Prof. Hans Georg K. Gebel (Free University of Berlin) “Social and material change in the PPNB of Southern Jordan (8th mill. BC)“.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.