Programa d’activitats de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica durant el mes de maig

L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica té previstes diverses activitats al llarg del mes de maig de 2012, entre elles, alguns actes inclosos dins del Festival Tarraco Viva.

17 de maig a les 19:00h al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (Via Augusta, 202-226, Barcelona): Acte de lliurament del premi Musa a l’exposicióPraesidivm, templvm et ecclesia” coordinada pel Museu Bíblic Tarraconense, l’Ajuntament de Tarragona i l’ICAC amb el suport de l’AGAUR i la Diputació de Tarragona.

24 de maig a les 13:00h a la Facultat de Lletres, Università La Sapienza, Roma: Presentació de les actes del Congrés Asmosia IX celebrat el 2009 a l’ICAC. Per a més informació cliqueu aquí.

XIV edició del Festival Tarraco Viva:

– Del 17 al 27 de maig a L’Avantsala del sarcòfag del Fòrum Provincial-Pretori (Tarragona): Exposició Tarraco: l’urbanisme d’una ciutat romana. Aquesta activitat és gratuïta.

– 17 de maig a les 19:00h a L’Avantsala del sarcòfag del Fòrum Provincial-Pretori (Tarragona): Conferència inaugural de l’exposició Tàrraco: l’urbanisme d’una ciutat romana a càrrec del professor Joaquin Ruiz de Arbulo (URV-ICAC). Aquesta activitat és  gratuïta.

– 18 de maig a les 19:00h a l’Era (Camí de l’Ermita, Altafulla): XerradaLes vil·les romanes” a càrrec del professor Joaquin Ruiz de Arbulo (URV-ICAC). Aquesta activitat és gratuïta.

18 i 25 de maig de 10:00h a 13:00h a la Sala d’Actes de l’ICAC (Plaça Rovellat, s/n 43003 Tarragona): Passejada arquitectònica. Activitat coorgantizada per l’ICAC i l’APLEC i adreçada a alumnes d’ESO i Batxillerat i dirigida per Josep Maria Macias (ICAC). Inscripcions a correu.aplec@gmail.com.

– 19, 26 i 27 de maig a les 12:30 h a l’Amfiteatre de Tarragona: Visita comentada Amphiteatrum refecit a càrrec de la Dra. Diana Gorostidi (ICAC). El preu de l’activitat és de 2 € per persona.

– 22 de maig a les 19:00 h al Museu del Port: Conferència “De cara al mar. Treball i vida quotidiana als ports en època romana” a càrrec de la Dra. Diana Gorostidi (ICAC). Aquesta activitat és gratuïta.

23 i 24 de maig a les 19:00 h a la sala Plana de Casa Canals (Carrer Granada, 11 43003, Tarragona): Itinerari guiat “Les veus de les pedres: pinzellades d’una Tàrraco molt viva” a càrrec de la Dra. Diana Gorostidi (ICAC). El preu de l’activitat és de 2 € per persona.

– 24 de maig a les 19:00 h a la Biblioteca Municipal (Plaça de l’Hospital, s/n, Constantí): Xerrada “Les vil·les romanes” a càrrec del professor Joaquin Ruiz de Arbulo (URV-ICAC). Aquesta activitat és gratuïta.

23, 24 i 25 de maig de 17:00 h a 20:00 h a la Sala d’Actes de l’ICAC (Plaça Rovellat, s/n 43003 Tarragona): V Cicle de Documentals Arqueològics. Aquesta activitat és gratuïta.

– 25, 26 i 27 de maig de 10:00h a 21:00h al Camp de Mart de Tarragona: Estand informatiu de l’ICAC a la X Fira internacional de Museus i Jaciments Arqueològics d’Època Romana.

– 25 i 26 de maig a les 22:00h al Fòrum Provincial-Pretori Sala Sarcòfag: Conferència“Els Fòrums i l’Urbanisme a Tàrraco” a càrrec del professor Joaquin Ruiz de Arbulo (URV-ICAC). Aquesta activitat és gratuïta.

Per a més informació, consulteu el programa general del Festival Tarraco Vivia  2012.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.