Dia internacional dels Museus al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona

Image (1) Sense-títol.png for post 6790El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona organitza, amb motiu del Dia Internacional dels Museus i Tàrraco Viva, diverses activitats que acosten el patrimoni de Tarragona a la societat.

Sota el lema “Museus en un món en canvi. Nous reptes, noves inspiracions” el MNAT, compromès amb la missió de les institucions patrimonials d’obrir al conjunt de la societat el coneixement i el gaudi sobre el patrimoni del que gestiona,  proposa un seguit d’activitats adreçades a tot tipus de públic.

Divendres 18 de maig (Dia Internacional dels Museus) a les 21:00 h al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5): Clàssics a escena. La imprevista. Una producció escènica del col·lectiu de teatre TeclaSmit i del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, amb la qual s’inicia un cicle d’escenificacions de textos clàssics, realitzats a les sales del museu, vinculats amb el patrimoni que s’hi exposa. En aquesta ocasió, de la sedició de Catilina a l’assassinat de Cèsar, passant per la Guerra de les Gàl·lies i la derrota de Pompeu. Un muntatge escènic a partir dels textos escrits pels propis Ciceró (cònsul) i Cèsar i l’historiador Plutarc. Activitat gratuïta.

Per la Nit dels Museus, el MNAT ha organitzat en horari de 22:00 h a 01:00 h les següents activitats:

Itinerari pel MNAT. Natura i paisatge a Tàrraco. Una invitació a conèixer com era l’entorn natural i paisatgístic d’època romana.

Exposició “Paradisus. Jardins i plantes medicinals de Tàrraco a Orléans”.

– A les 24 h, sessió golfa de: Clàssics a escena. La imprevista. A càrrec del Col·lectiu de teatre TeclaSmit.

Per a més Informació podeu trucar al telèfon: 977 25 15 15 i 977 23 62 09 o al web: http://www.mnat.cat.

Descarregueu programa en PDF.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.