Presentació d’Arqueoxarxa

Image (1) Arqueoxarxa.jpg for post 6768El proper dimarts 15 de maig de 2012 es presentarà Arqueoxarxa (Catalunya, Territori Arqueològic). L’acte consistirà en una taula rodona sota el títol “Inspiracions. Patrimoni i creativitat” i es farà a la sala d’actes del Palau Marc (Rambla de Santa Mònica, 8, Barcelona) a les 19:00h.

La presentació d’Arqueoxarxa estarà moderada per Toni Puntí, periodista, i comptarà amb la participació de professionals de diversos àmbits culturals: Miquel Badosa, director artístic de la Fura dels Baus; Oriol Ivern, cuiner; Marta Marco, actriu; Sol Picó, coreògrafa; Xavier Llovera, arqueòleg i director del MAC i Joan Pluma, Director General del Patrimoni Cultural.

Arqueoxarxa és una xarxa que aglutina els principals museus d’arqueologia, equipaments i jaciments museïtzats de Catalunya, encarregada d’articular polítiques conjuntes de conservació, difusió i dinamització territorial, tot respectant la diversitat de cadascun dels equipaments que la formen. A més de millorar la gestió de les col·leccions dels diferents museus, els seus equipaments i posar en marxa programes de treball col·laboratiu, el principal objectiu d’ArqueoXarxa és avançar cap a noves formes de representació i relació que permetin apropar al ciutadà tot aquest llegat cultural.

Territori, conservació, innovació, accessibilitat i sostenibilitat són els cinc valors que defineixen ArqueoXarxa i el que pretén ser com a sistema que aplega l’arqueologia a Catalunya. Deixeu-vos guiar per nosaltres per conèixer i gaudir del nostre passat i descobrir la idiosincràsia del nostre territori.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.