Club de lectura al Museu d’Arqueologia de Catalunya, a Barcelona


tierracuevas-100x150
El
Museu d’Arqueologia de Catalunya, a Barcelona, organitza un Club de Lectura amb diverses sessions que pretenen fomentar el coneixement de l’antiguitat organitzat conjuntament amb la Biblioteca de Barcelona.

El club de lectura del MAC pretén fomentar la lectura de novel·la negra, història i dels clàssics vinculats amb el món antic. La primera sessió, que va tenir lloc el dia 15 de Febrer, va analitzar el llibre “Hay luz en la casa de Publio Fama” de Juan Miñana. La segona sessió serà el dia 8 de Maig de 2012 a les 11h i tindrà una durada de 2 h. En aquesta segona edició del Club de lectura del MAC es tractarà la darrer entrega de la saga “Els fills de la Terra” de Jean M. Auel, titulada “La Tierra de la Cuevas  pintadas”, obra que clou les aventures de la seva protagonista Ayla, una dona cromanyó que passa la seva infantesa entre neandertals i visita diverses cultures paleolítiques.

Les places estan limitades a 15 persones.

Per assistir cal inscriure’s prèviament al telèfon 93 423 21 49 o bé a través del correu electrònic macdifusio2@gencat.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.