Presentació de l’Associació Cultural del Camp de les Lloses (acuCALL) i inauguració de “la Mirada Tàctil” al Camp de les Lloses (Tona, Osona)

Vista del jaciment del Camp de les Lloses
Vista del jaciment del Camp de les Lloses

Durant el proper cap de setmana estan programades dues activitats a l’entorn del Vicum militar romanorepublicà conegut com el Camp de les Lloses de Tona, Osona.

El proper divendres 27 d’abril està prevista la presentació de l’Associació Cultural del Camp de les Lloses (acuCALL), que se celebrarà a les 20 h a la sala de Plens de l’Ajuntament de Tona. Durant l’acte tindrà lloc la conferència: Monuments i vies romanorepublicans a Catalunya, a càrrec de a Doctora Isabel Rodà, directora de l’Institut  Català d’Arqueologia Clàssica.

El diumenge 29 d’abril, a les 12 hores s’inaugurarà l’espai “la Mirada Tàctil” al centre d’interpretació del Camp de les Lloses. Es tracta d’un espai sensorial retolat amb macrocaràcters i braille sobreimprès, adaptat especialment per a persones amb discapacitat visual, dissenyat per donar a conèixer les peces més emblemàtiques procedents del jaciment com l’estela ibèrica de Tona, el mil·liari del Vilar de Tona i el quadrúpede de Santa Maria del barri. “La Mirada Tàctil” és un projecte dissenyat i finançat per l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, amb el suport de la ONCE, per incrementar l’accessibilitat de les institucions adherides a la Xarxa de Museus Locals

2 respostes a “Presentació de l’Associació Cultural del Camp de les Lloses (acuCALL) i inauguració de “la Mirada Tàctil” al Camp de les Lloses (Tona, Osona)

  1. Us heu descuidat de dir que “La Mirada Tàctil” és un projecte dissenyat i finançat per l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, amb el suport de la ONCE, per incrementar l’accessibilitat de les institucions adherides a la Xarxa de Museus Locals.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.