Presentació del número 11 de la publicació Quaderns de Patrimoni. La casa Duran del Pedregar, de Sabadell

El proper dijous 19 d’abril a les 7,30 de la tarda a la Casa Duran de Sabadell està previst l’acte de presentació del darrer número publicat de la revista Quaderns de Patrimoni. La presentació del llibre anirà a càrrec de la doctora Assumpta Muset i Pons, coordinadora de la publicació.

Amb aquest nou volum dels Quaderns de Patrimoni, el número 11, que duu el títol: “La casa Duran del Pedregar. Cinc segles d’història d’una família, d’un edifici, d’una vida…”, és un monogràfic sobre Casa Duran. La publicació vol donar a conèixer, a més de la història de l’edifici i la família, les diferents actuacions que s’hi han fet durant el procés de recuperació de d’aquest edifici, un dels immobles més representatius del patrimoni arquitectònic de Sabadell que, després de vàries dècades deshabitat, ha estat finalment restaurat i rehabilitat a resultes d’un procés iniciat l’any 2001 per l’Ajuntament de Sabadell.

Destaquem l’article de les arqueòlogues Susanna Abat i Mir i Marta Maragall i Moreno: “L’activitat arqueològica dins el procés de recuperació històrica i patrimonial” en el qual expliquen els resultats de les excavacions arqueològiques portades a terme a la casa Duran, i com aquests van influir en el resultat final de la rehabilitació.

| invitació |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s