14ena Reunió Internacional de Micromorfologia de Sòls (14th IWMSM)

Image (1) congrés-copia.jpg for post 6044Les Seccions d’Història Rural i de Sòls de la Institució Catalana d’Estudis Agraris organitzen una nova jornada que portarà per títol “La micromorfologia de sòls en les exploracions arqueològiques“, dins de les activitats de la 14ena Reunió Internacional de Micromorfologia de Sòls (14th IWMSM)

El congrés, organitzat per la Universitat de Lleida amb el suport de la ICEA, se celebrarà a Catalunya del 8 al 14 de juliol de 2012. L’antecedent n’és la primera jornada sobre Arqueologia i Sòls a Catalunya, que va tenir lloc l’any 2010. Com a conclusió d’aquella jornada es va acordar donar continuïtat a aquella iniciativa que va despertar interès entre investigadors de diversos camps, arqueòlegs i edafòlegs.

La jornada ARQUESOLS 2012 serà el divendres 13 de juliol, a Lleida, coincidint amb les sessions científiques “9. Site-formation processes in archaeology and cultural landscapes” i “10. Archaeometry and geoarchaeology” del congrés 14th IWMSM. Les persones de la ICEA que s’inscriguin a la jornada ARQUESOLS 2012 podràn assistir gratuitament a aquestes sessions científiques del dia 13 i participar en una taula rodona que es fará al final de la jornada. La coincidència amb aquest congrés internacional és una oportunitat inmillorable per als interessats en la relació entre l’arqueologia i els sòls de Catalunya.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.