Presentació del llibre “Tarraco en la antigüedad tardía, cristianización y organización eclesiàstica (siglos III a VIII)”

Image (1) llibreTarraco.jpg for post 6101El proper dimecres 11 d’abril a les 19.30 hores a la Sala Plana de Casa Canals, al carrer Granada núm. 11 de Tarragona tindrà lloc la presentació del llibre “Tarraco en la antigüedad tardía, cristianización y organización eclesiàstica (siglos III a VIII)” de Meritxell Pérez Martínez. Aquesta publicació, editada per Arola Editors, ha comptat amb el suport de l’ICAC.

Aquest llibre té el seu origen en la tesi doctoral de l’autora, Tarraco christiana. Cristianización y organización eclesiástica de una capital provincial romana. És un estudi de la ciutat de Tàrraco en els segles de l’antiguitat tardana, centrat en el procés històric de cristianització i organització eclesiàstica com un dels aspectes esencials per comprendre millor la transformació de la ciutat antiga al terme de l’Imperi romà d’Occident i la seva evolució durant el període de la transició a l’edat mitjana.

| Per veure la invitació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s