Reunió sobre “Els dipòsits i el paper de la fauna en les pràctiques rituals” a Empúries

Image (1) dipòsitsrituals.jpg for post 5669Els dies 12 i 14 de març tindrà lloc la Reunió “Els dipòsits i el paper de la fauna en les pràctiques rituals” a Empúries, on hi participaran diversos experts en el tema, tant de l’àmbit nacional com internacional.

La Reunió, promoguda pel projecte PRISME (Pratiques Rituelles et Symbologiques en Méditerranée nord-occidentale, VIIIe- Ier siècles avant notre ère), el MAC-Empúries, l’UMR 5140 Archéologie des sociétés méditerranées-CNRS i l’Agence nationale de la recherche, analitzarà les practiques rituals relacionades amb la fauna a través dels diversos exemples estudiats en jaciments de l’àmbit català i europeu.

Les sessions són obertes al públic en general, però cal notificar l’assistència a través d’un correu electrònic a l’adreça cbelarte@icac.net (Carme Belarte, investigadora de l’ICAC), ja que les places són limitades.

| Vegeu programa |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.