Activitats en família al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona en proposa diverses activitats per a gaudir del patrimoni arqueològic que conserva i difon el museu.

Durant el més de març podem realitzar les següents activitats:

– Diumenge 4 de març: “Vine al museu en família. Pots fer una gran descoberta”, organitzada pel MNAT, aquesta activitat està pensada i dirigida a grups de famílies que vulguin passar una estona interessant i divertida a l’entorn del nostre passat romà.

–  Els diumenges 4, 11, 18 i 25 de març a les 11h: l’activitat “Re-viure”, que es realitza al Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona (Avinguda Ramon i Cajal, 84), ens ofereix la possibilitat de convertir-nos en investigadors i seguir les pistes que van deixar les arqueòlegs que van excavar la necròpolis paleocristiana. Podrem descobrir els noms, les creences, o les aficions i, fins i tot, l’aspecte físic d’alguns habitants de Tàrraco, a partir dels vestigis que ens han arribat des de les seves tombes.

– Durant el mes d’abril: l’activitat “Us portem a l’hortus!” té l’objectiu de conèixer les plantes i els jardins romans a la Vil·la romana dels Munts (Altafulla).

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.