Presentació del llibre “Praesidivm, templvm et ecclesia. Les intervencions arqueològiques a la catedral de Tarragona”

Image (1) Praesidivm.jpg for post 5363

El proper dimecres 29 de febrer a les 19:30h tindrà lloc la presentació del llibre “Praesidivm, templvm et ecclesia. Les intervencions arqueològiques a la Catedral de Tarragona 2010-2011. memòria d’una exposició temporal” a la sala d’actes de l’Antiga Audiència de Tarragona.

Aquest llibre recull l’exposició homònima que hi va haver al Museu Bíblic Tarraconense el maig del 2011 en motiu del Festival Tàrraco Viva i que va ser mereixedora del premi Musa 2011.

Els autors són Josep Maria Macias Solé (ICAC), Andreu Muñoz Melgar (Museu Bíblic Tarraconense), Antonio Peña Jurado (Universitat Autònoma de Barcelona), Míriam Ramon Mas (Museu Bíblic Tarraconense) i Imma Teixell Navarro (Ajuntament de Tarragona). El llibre consta de textos en català, castellà i anglès que expliquen els resultats de els excavacions arqueològiques dutes a terme a la Catedral durant els anys 2012 i 2011; i l’evolució urbanística de l’espai catedralici des dels inicis de l’ocupació romana fins a l’actualitat. També presenta una interessant mostra de fotografies i dibuixos, a part del catàleg de els peces més significatives aparegudes a les esmentades intervencions arqueològiques.

El preu dels exemplars en paper és de 15 euros, tot i que el llibre es podrà descarregar de franc a partir de l’1 de març a les webs de l’ICAC, del Museu Bíblic Tarraconense, de l’Ajuntament de Tarragona i al Bloc “A la recerca del Temple d’August”.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s