Seminaris al Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona

Image (1) logo.ub_.jpg for post 5181El Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona organitza diversos seminaris durant els mesos de març, abril, maig i juny.

  • Dimecres 14 de març a les 18:00h: “El método de datación absoluta del radiocarbono: problemas y perspectivas” a càrrec de Giacomo Capuzzo (UAB).
  • Dimecres 18 d’abril a les 18:00h: “Agitar la guerra per construir la pau: “imperialisme per invitació” i relacions internacionals en l’Antiguitat clàssica (ss. IV-I aC.)” a càrrec del Dr. Toni Ñaco del Hoyo (ICREA/UAB) i el Dr. Daniel Gómez Castro (UAB).
  • Dimecres 16 de maig a les 18:00h: “Simulació social en arqueologia. El cas d’estudi de Tierra del Fuego” a càrrec del Dr. Ivan Briz i Godino (ICREA/CSIC-IMF) i el Dr. Xavier Rubio Campillo (BSC).
  • Dimecres 6 de juny a les 18:00h: “La restauració de Monuments: història i problemàtica” a càrrec del Dr. Lluís Buscató Somoza (Servei de Monuments-Diputació de Girona).

Totes les conferències tindran lloc al Seminari del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia, a la Facultat de Geografia i Història (Carrer Montalegre 6-8, Planta 1. Barcelona) de la Universitat de Barcelona.

Les places estan limitades a la capacitat del Seminari.

Per a més informació us podeu adreçar a arqueoseminaris@gmail.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.