Cicle de Conferències al Museu Arqueològic de l’Esquerda: Projectes singulars de l’arqueologia catalana

Image (1) lesquerda.jpg for post 5088El Museu Arqueològic de l’Esquerda ofereix la 19 edició del Cicle de Conferències, enguany titulades “Projectes singulars de l’arqueologia catalana”. El Cicle de conferències compta amb el suport de l’Ajuntament de Roda de Ter, el Consell Comarcal d’Osona i Caixa Manlleu.

El Cicle de conferències consta de quatre sessions:

– Dissabte 3 de març de 2012 a les 19:00h a la Sala Polivalent de la Biblioteca Bac de Roda: Conferència “Les tombes reials del monestir de Santes Creus” a càrrec de Marina Miquel, coordinadora general del projecte, cap d’Àrea de Gestió de Monuments, MHC i Carme Subiranas, directora arqueològica.

– Dissabte 10 de març de 2012 a les 19:00h a la Sala Polivalent de la Biblioteca Bac de Roda: Conferència “El temple d’August de Tarragona” a càrrec de la Dra. Isabel Rodà, directora de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC).

– Dissabte 17 de març de 2012 a les 19:00h a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Roda: Conferència “El paper de l’arqueologia en la redescoberta de la Cartoixa d’Escaladei, a càrrec de l’arqueòleg Josep M. Vila.

– Diumenge 18 de març a les 10:00h (punt de trobada a les 09:15h al peu del Castell): Visita al Castell de Montsoriu (Sant Feliu de Buixalleu, La Selva) i al Museu de la Gabella d’Arbúcies amb el guiatge de Jordi Tura i Quim mateu (directors de les excavacions).

Les inscripcions es poden realitzar fins el 14 de març al Museu Arqueològic de l’Esquerda (Tel. 93 854 02 72/correu electrònic: m.a.esquerda@rodadeter.cat ).

Per a la sortida del diumenge 18 hi ha previst un dinar opcional al Hostal Nou d’Arbúcies (17€).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.