Sessió informativa: “L’actuació dels arqueòlegs davant les intervencions furtives”

Quan un arqueòleg es troba o té coneixement d’una intervenció furtiva, què ha de fer? On i a qui dirigir-se? L’objecte de l’exposició és definir pautes d’actuació per no interferir en les diligències policials i incrementar l’efectivitat de les administratives i/o judicials.

La  sessió informativa: “L’actuació dels arqueòlegs davant les intervencions furtives”, que anirà a càrrec de Joan-Carles Alay i Rodríguez, doctorand en Arqueologia (Universitat de Barcelona), diplomat en Investigació de l’Escena del Crim (Universitat de València) i expert en Elaboració de Perfils Criminològics (Sociedad Española de Investigación de Perfiles Criminológicos), intentarà orientar-nos per saber com hem d’actuar davant d’aquest casos.

La sessió tindrà lloc el proper dimarts 28 de febrer a les 18:30h de la tarda al Centre Cívic Urgell (c/ Comte d’Urgell, 145 ), Barcelona.

L’assistència a l’acte és gratuïta.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.