Seminari sobre la Vil·la de Noheda, de Cuenca, Castilla-la Mancha a l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica

Image (1) lanohedajpg.jpg for post 4957Els dies 20 i 21 de febrer de 2012 el professor Miguel Valero ofereix un monogràfic sobre la Vil·la de Noheda (Cuenca, Castilla-la Mancha) a l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica.

Miguel Valero és professor del centre de la UNED de Conca, de la Universitat Alfonso X el Sabio i de la Universitat de Castilla-La Mancha. Les seves línies d’investigació són l’urbanisme romà, les vil·les tardoromanes i la posada en valor dels jaciments arqueològics.

El seminari consta d’un conjunt de sessions, la majoria obertes a tots els públics, sobre diversos aspectes del jaciment. Totes les sessions tindran lloc a la seu de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (Plaça d’en Rovellat, s/n, Tarragona)

| Vegeu programa |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.