Seminari sobre la Vil·la de Noheda, de Cuenca, Castilla-la Mancha a l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica

Image (1) lanohedajpg.jpg for post 4957Els dies 20 i 21 de febrer de 2012 el professor Miguel Valero ofereix un monogràfic sobre la Vil·la de Noheda (Cuenca, Castilla-la Mancha) a l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica.

Miguel Valero és professor del centre de la UNED de Conca, de la Universitat Alfonso X el Sabio i de la Universitat de Castilla-La Mancha. Les seves línies d’investigació són l’urbanisme romà, les vil·les tardoromanes i la posada en valor dels jaciments arqueològics.

El seminari consta d’un conjunt de sessions, la majoria obertes a tots els públics, sobre diversos aspectes del jaciment. Totes les sessions tindran lloc a la seu de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (Plaça d’en Rovellat, s/n, Tarragona)

| Vegeu programa |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s