Seminari Internacional “L’Arqueologia de la mort: una perspectiva multidisciplinar” a l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica

Cratera de terracota (Metroppolitan Museum of Art)
Cratera de terracota (Metroppolitan Museum of Art)

Els dies 20 i 21 de març de 2012 tindrà lloc el segon seminari de la Vuitena edició dels Seminaris Internacionals de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica titulat “L’arqueologia de la mort: una perspectiva multidisciplinar”.

El seminari, coordinat pels doctors Carme Belarte (ICREA/ICAC) i Jesús Carruesco (URV/ICAC), tindrà com a convidat principal el professor Mike Parker Pearson, de la Universitat de Sheffield, que presentarà diverses lliçons sobre l’arqueologia de la mort i la informació que els rituals i pràctiques funeràries aporten sobre les societat que les han generades.

En aquestes lliçons es combinaran les aproximacions teòriques i els estudis de casos. El seminari compta amb la participació de set especialistes més, que tractaran aspectes metodològics i presentaran estudis de casos.

Ambdues sessions tindran lloc a la seu de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (Plaça d’en Rovellat, s/n, Tarragona) i estan obertes a tots els públics.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.