Un passeig per la història de Sant Pere de Galligants

El MAC Girona ofereix el recorregut històric “Pare Abat, hi ha pelegrins! Un passeig per la història de Sant Pere de Galligants” per descobrir el monestir de Sant Pere de Galligants, una de les mostres més notables del romànic català i actual seu del Museu d’Arqueologia de Catalunya a Girona.

La primera notícia de l’existència del monestir de Sant Pere de Galligants, del qual només en resten visibles l’església i el claustre, data del segle X, tot i que la construcció actual és del segle XII. En aquest monestir vivien monjos benedictins que seguien l’estricta regla de Sant Benet.

La visita teatralitzada que ofereix el MAC Girona pretén acostar-nos de forma entretinguda i divertida a la vida quotidiana dels monjos i de la gent del segle XII , amb el monestir com a escenari.

La visita és adequada per a tots els públics, té una durada d’1:30h i es realitza l’últim diumenge de cada mes des d’abril a octubre del 2012, a les 12h. L’activitat és gratuïta i cal inscriure’s prèviament al telèfon:  972 20 46 37 o 972 20 26 32, o a l’adreça macgirona.cultura@gencat.cat

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.