Congrés “PPN7: 7th International Conference on the Chipped and Ground Stone Industries of the Pre-Pottery Neolithic”

Image (1) ppn7_12.jpg for post 4695Del 14 al 17 de febrer de 2012 tindrà lloc, a Barcelona, el Congrés “PPN7: 7th International Conference on the Chipped and Ground Stone Industries of the Pre-Pottery Neolithic”.

El Congrés, organitzat pel Departament d’ Antropologia de la IMF-CSIC i el Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona, se celebrarà a l’Auditori Pati Manning-Centre d’Estudis i Recursos Culturals (Carrer Montalegre, 7. 08001 Barcelona), excepte la darrera sessió, que se celebrarà al a Universitat Autònoma de Barcelona (Bellaterra).

El Congrés disposa d’un blog propi on us podeu adreçar per a obtenir més informació. Per a realitzar la inscripció us podeu adreçar a http://ppn7conference.blogspot.com/p/registration.html.

| Vegeu programa |


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.