Cicle de conferències “Parlem de Patrimoni”

Image (1) cicleconferencies.jpg for post 4647El dia 10 de febrer de 2012 a les 19:00h tindrà lloc la conferència “Intervenció de ceràmiques arqueològiques al Centre de Restauració de Béns Mobles de la Generalitat. Exemples de l’Anoia” a l’Auditori del Museu de la Pell d’Igualada, a càrrec de Mª Àngels Jorba i Valls, llicenciada en Història Antiga i diplomada en restauració del material arqueològic.

El Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya (CRBMC) fa 30 anys que desenvolupa la coordinació de les tasques de restauració d’elements arqueològics en estreta relació amb el Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Generalitat de Catalunya i, també de peces procedents de museus on tenen patrimoni arqueològic.

La conferència segueix el recorregut d’una ceràmica pel Centre i els diferents processos de conservació i restauració realitzats fins a la sortida de la peça i la seva exposició a través d’exemples de jaciments anoiencs.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.