Seminaris del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona

Image (1) logo.ub_.jpg for post 4623Durant els dies 1 i 2 de febrer de 2012 tindran lloc els Seminaris del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia a de la Universitat de Barcelona.

Els seminaris tractaran diversos  temes relacionats amb diferents camps de l’arqueologia, com la fauna, els estudis epigràfics o la micromorfologia, amb l’objectiu de fomentar el debat de manera participativa i obrir perspectives entre els diferents camps de recerca de les tres àrees que la integren.

Les sessions tindran lloc al Seminari del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia, ubicat al primer pis la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (Carrer de Montalegre 6-8, Barcelona). Les xerrades estan obertes a totes aquelles persones que hi estiguin interessades.

Les places estan limitades a la capacitat del seminari. Per a més informació us podeu posar en contacte amb: arqueoseminaris@gmail.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.