Prehistòria en família al MAC de Barcelona

Image (1) PRESHITÒRI.jpg for post 4608El Museu d’Arqueologia de Catalunya amb seu a Barcelona ofereix l’activitat “Prehistòria en família”, per descobrir com s’ho feien els homes i les dones per sobreviure durant la Prehistòria.

El MAC Barcelona ens ofereix la possibilitat de conèixer la prehistòria a través d’aquesta activitat adreçada a tota la família que té lloc cada primer i cinquè diumenge de cada més (29 de gener, 5 de febrer, 4 de març, 1 i 29 d’abril i 6 de maig de 2012) a les 12:15h a la seu del MAC de Barcelona.

L’activitat és gratuïta i cal inscriure’s prèviament al telèfon 93 423 31 49 o bé a través del correu electrònic ecabello@gencat.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.