Nova exposició al MAC: “Troballes. Petits tresors dels jaciments catalans”

Image (1) troballesarqueologia.jpg for post 4565La seu de Barcelona del Museu d’Arqueologia de Catalunya oferirà, a partir del 3 de febrer, l’exposició “Troballes. Petits tresors dels jaciments catalans”.

Troballes” és una nova línia expositiva iniciada pel Museu d’Arqueologia de Catalunya que pretén convertir el MAC en un aparador de l’arqueologia catalana on s’exposaran nous materials arqueològics amb un discurs renovat i on es generaran eines per mostrar els avenços que fa l’arqueologia en el nostre país.

Aquestes exposicions compten amb la col·laboració del Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Generalitat de Catalunya i mostraran al públic alguns dels jaciments excavats en els darrers anys, tots ells jaciments amb resultats sorprenents o que aporten resultats importants en la recerca arqueològica de Catalunya.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.