Nova exposició al MAC: “Troballes. Petits tresors dels jaciments catalans”

Image (1) troballesarqueologia.jpg for post 4565La seu de Barcelona del Museu d’Arqueologia de Catalunya oferirà, a partir del 3 de febrer, l’exposició “Troballes. Petits tresors dels jaciments catalans”.

Troballes” és una nova línia expositiva iniciada pel Museu d’Arqueologia de Catalunya que pretén convertir el MAC en un aparador de l’arqueologia catalana on s’exposaran nous materials arqueològics amb un discurs renovat i on es generaran eines per mostrar els avenços que fa l’arqueologia en el nostre país.

Aquestes exposicions compten amb la col·laboració del Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Generalitat de Catalunya i mostraran al públic alguns dels jaciments excavats en els darrers anys, tots ells jaciments amb resultats sorprenents o que aporten resultats importants en la recerca arqueològica de Catalunya.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s