Conferència “Fa 125 milions d’anys. Quan els Ports eren un litoral poblat per dinosaures”

Image (1) iguanos1.jpg for post 4522La Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) ha programat unes sessions científiques pel curs 2011-2012 que s’inicien el 27 de gener de 2012 amb la conferència “Fa 125 milions d’anys. Quan els Ports eren un litoral poblat per dinosaures”.

L’acte tindrà lloc a la sala d’Actes del Museu de les Terres de l’Ebre (Amposta, Montsià), a les 19:00h i estarà a càrrec del Dr. Àngel Galobart, cap del Grup de Recerca del Mesozoic de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont.

El Dr. Galobart parlarà sobre com era el territori de les Terres de l’Ebre, i especialment dels Ports, fa uns 125 milions d’anys. Aquest paisatge era totalment diferent a l’actual ja que estava format per maresmes i zones humides on hi habitaven diverses espècies de dinosaures, dels quals s’han documentat les restes fossilitzades en diferents jaciments paleontològics situats al nord de la província de Castelló.

Aquesta conferència serà la primera d’unes sessions científiques que s’impartiran a diversos centres de Catalunya.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s