I Jornades d’Arqueologia de la Universitat Pompeu Fabra

Image (1) jornadesupf.jpg for post 4340El proper divendres dia 2 de març de 2012 tindran lloc les I Jornades d’Arqueologia de la Universitat Pompeu Fabra per debatre sobre els moviments migratoris durant la Prehistòria Europea.

Les Jornades, que s’estructuren entorn a 4 conferències amb el seu corresponent debat, comptaran amb la presència de Colin Renfrew (arqueologia), Francisco Villar (lingüística), Jaume Bertranpetit (genètica) i Carles Lalueza (genètica).

Les conferències seran a la Sala de Graus 40.035 A.Casalmiglia, al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (Ramon Trias Fargas, 25-27, Barcelona). L’entrada serà gratuïta i cal omplir un formulari previ.

Per a més informació us podeu adreçar a: www.upf.edu.iuhjvv/activitats.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.