I Jornades d’Arqueologia de la Universitat Pompeu Fabra

Image (1) jornadesupf.jpg for post 4340El proper divendres dia 2 de març de 2012 tindran lloc les I Jornades d’Arqueologia de la Universitat Pompeu Fabra per debatre sobre els moviments migratoris durant la Prehistòria Europea.

Les Jornades, que s’estructuren entorn a 4 conferències amb el seu corresponent debat, comptaran amb la presència de Colin Renfrew (arqueologia), Francisco Villar (lingüística), Jaume Bertranpetit (genètica) i Carles Lalueza (genètica).

Les conferències seran a la Sala de Graus 40.035 A.Casalmiglia, al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (Ramon Trias Fargas, 25-27, Barcelona). L’entrada serà gratuïta i cal omplir un formulari previ.

Per a més informació us podeu adreçar a: www.upf.edu.iuhjvv/activitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s