Activitats a la Reial Societat Arqueològica Tarraconense

Image (1) lallosacambrils.jpg for post 4268La Reial Societat Arqueològica Tarraconense organitza, aquest mes de gener, conferències i visites guiades, orientades a conèixer el nostre patrimoni i l’herència romana a Itàlia amb la col·laboració d’investigador de l’ICAC.

Per al dissabte dia 14 de gener de 2012 a les 11h,  està programada una visita guiada al Museu Molí de les Tres Eres i a la Vil·la romana de la Llosa de Cambrils (Punt de trobada Museu Molí de les Tres Eres, Via Augusta, 1, Cambrils); mentre que el dimarts 17 de gener a les 19:30 h tindrà lloc la conferència “Villa Adriana (Tívoli)” a càrrec d’Adalberto Ottati a la seu de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense (Carrer major 35, pral. Tarragona).

Les inscripcions es poden realitzar enviant un e-mail amb el nom a : informació@arqueologica.org i esperar confirmació.

Per a més informació us podeu adreçar al telèfon 977 23 37 89 o a l’adreça http://www.arqueologia.org.

Cal tenir en compte que els desplaçaments van a compte dels participants i que la conferència serà en italià.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.