Vuitena edició dels Seminaris Internacionals d’Arqueologia Clàssica

L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica organitza la vuitena edició dels Seminaris Internacionals d’Arqueologia Clàssica que enguany tractaran la transformació del paisatge rural en època antiga i l’arqueologia funerària.

L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica organitza un nova edició dels Seminaris Internacionals relatius a un tema específic i que compten amb la participació de diversos professors i especialistes. El primer dels dos seminaris que integren l’edició de 2012 titulat “Hàbitat rural i transformació del paisatge a l’Antiguitat”  tindrà lloc els dies 31 de gener de 2012 i 1 de febrer de 2012, mentre que el segon, “L’arqueologia de la mort: una perspectiva multidisciplinar”, es realitzarà entre el 20 i el 21 de març de 2012.

Per assistir als seminaris es necessari matricular-se i tenen un cost de 30€. Ambdós seminaris tindran lloc a la Sala d’Actes de la seu de l’ICAC ( Plaça d’en Rovellat s/n, Tarragona). Per a més informació podeu adreçar-vos al web www.icac.net o a l’adreça info@icac.net o bé al telèfon 977 24 91 33.

| Descarregueu díptic i butlleta d’inscripció |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.