Exposició Romanorum Vita: una història de Roma

Image (1) romanorumarqueologia.jpg for post 4124L’Exposició Romanorum Vita, inaugurada el 23 de febrer de 2011 a Saragossa, és un projecte de divulgació històrica de l’Obra Social “la Caixa” sobre la vida quotidiana dels romans.

El projecte inclou una exposició itinerant que recrea un carrer i una casa d’una ciutat romana, una exposició virtual i un bloc amb recursos educatius i propostes interactives per a tots els públics.

Romanorum Vita: una història de Roma ha recorregut diverses ciutats d’Espanya al llarg de tot el 2011, des de Saragossa, passant per Tarragona, Alicante o Burgos. Actualment l’exposició es troba a Còrdoba, on s’estarà fins el proper el 17 de gener de 2012. A més a més, per al 2012 s’espera que l’exposició visiti les ciutats de Lugo, Màlaga, Gijón i Sevilla.

Per a més informació us podeu adreçar al web de l’exposició.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.