Seminaris del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona

Image (1) arqueologiaub1.jpg for post 4103El Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona organitza diversos seminaris amb l’objectiu de fomentar el debat de manera participativa i obrir perspectives entre els diferents camps de recerca de les tres àrees que l’integren.

Amb aquesta idea, el Departament rebrà un investigador un cop al mes que ens farà partícips de la seva recerca. Les sessions tindran lloc al Seminari del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia, ubicat al primer pis la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (Carrer de Montalegre 6-8, Barcelona) a les 18:00h. Les xerrades estan obertes a totes aquelles persones que hi estiguin interessades.

Les places estan limitades a la capacitat del seminari. Per a més informació us podeu posar en contacte amb: arqueoseminaris@gmail.com

Programa del cicle de seminaris 2011-2012

18 de gener: La epigrafía anfórica romana. Función y significado. Dr. Piero Berni Millet (CEIPAC-UB, ICAC).

15 de febrer: ¿Quin és el futur de l’arqueologia? Taula rodona a càrrec de Sr. Jaime Almansa, editor del llibre El futuro de la Arqueología en España (2011).

14 de març: El método de datación absoluta del radiocarbonio: problemas y perspectivas. Sr. Giacomo Capuzzo, Dpt. de Prehistòria, UAB.

18 d’abril: Agitar la guerra per construir la pau: “imperialisme per invitació” i relacions internacionals en l’Antiguitat clàssica (ss.IV-I a.C.). Dr. Toni Ñaco del Hoyo, ICREA/UAB i Dr. Daniel Gómez Castro, Dpt. de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana, UAB.

16 de maig: Simulació social en arqueologia. El cas d’estudi de Tierra del Fuego. Dr. Ivan Briz i Godino ICREA/CSIC-IMF i Dr. Xavier Rubio Campillo, Barcelona Supercomputing Center.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.