Publicació del llibre “El Futuro de la arqueología en España”

Image (1) futurarqueologia.jpg for post 4033El passat mes d’octubre es va publicar el llibre “El Futuro de la arqueología en España” de Jaime Almansa Sánchez (editor). El llibre recull l’opinió de 45 professionals de l’arqueologia sobre el futur d’aquesta disciplina al nostre país.

Compost de 45 articles breus, “El Futuro de la arqueología en España” pretén analitzar i reflexionar sobre la situació actual de l’arqueologia i del Patrimoni Arqueològic del nostre país amb la voluntat de buscar solucions als problemes de la professió i donar resposta als nous reptes que planteja el futur en el camp de l’arqueologia.

Entre les 45 articles destaquem la participació de Ramon Ten i Carné, cap del Servei d’Arqueologia i Paleontologia de Catalunya, amb l’article número 41 “El futuro pasa por una arqueología sostenible”.

El llibre pretén generar debat entre tots els sectors dedicats a l’arqueologia, des de l’arqueologia d’empresa, fins a l’acadèmica, passant pels estudiants; i és amb aquest objectiu que s’ha creat el Blog El Futuro de la arqueología”, on tots podem deixar els nostres comentaris. A més a més, el Blog ens ofereix la possibilitat d’adquirir el llibre en format paper o descarregar-lo en format PDF.

La presentació oficial a Barcelona es farà el 15 de Febrer a les 18 h al Seminari del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona, Carrer de Montalegre 6-8, Barcelona.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.