IV Curs Científic i Tècnic del CIAO “Les noves tecnologies a l’arqueologia. Darreres tendències i aplicacions (TIC i SIG)”

Image (1) IV-Curs-CIAO.jpg for post 4044El dissabte 17 de desembre de 2011 es portarà a terme el IV Curs Científic i Tècnic “Les noves tecnologies a l’arqueologia. Darreres tendències i aplicacions (TIC i SIG)” al Museu Episcopal de Vic (MEV), organitzat pel Centre d’Investigacions Arqueològiques d’Osona (CIAO).

Aquest curs es realitza des del CIAO per tal de continuar amb la voluntat de potenciació i difusió de les disciplines històriques, conscientment de la repercussió de les noves tecnologies i avenços científics sobre dites disciplines. Per tant, en aquest curs es parlarà de tècniques i instruments propis d’altres tipus d’estudis aplicables a l’arqueologia i que permeten extreure més informació sobre els objectes i estructures documentades als jaciments. Així doncs, les TIC i les SIG són un exemple clar del ràpid progrés que ha suposat l’aplicació de les millores informàtiques en la recollida i tractament d’un gran nombre de dades de manera eficient.

| Descarregueu butlleta d’inscripció |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.