Seminari “Hàbitat rural i transformació del paisatge a l’Antiguitat” a l’ICAC

Image (1) arqueologia.centcelles.jpg for post 4003Els dies 31 de gener i 1 de febrer de 2012 tindrà lloc el  seminari “Hàbitat rural i transformació del paisatge a l’Antiguitat” a l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (Tarragona).

El seminari “Hàbitat rural i transformació del paisatge a l’Antiguitat”, dirigit per la Dra. Annalisa Marzano de la University of Reading, s’emmarca en la vuitena edició dels Seminaris Internacionals d’Arqueologia Clàssica que ofereix l’ICAC.

El tema central del Seminari serà la presentació d’una sèrie de lliçons entorn de l’arqueologia del paisatge i el poblament rural, focalitzat dins de l’organització del territori de les ciutats romanes, amb una incidència especial en les vil·les, a càrrec de la reconeguda especialista Marzano, que parlarà sobre alguns exemples de vil·les romanes recuperades a la zona central d’Itàlia.

A més a més, diversos especialistes parlaran de les comarques de Girona i de l’ager de Tarraco, així com de la dinàmica del paisatge, canvis ambientals, estructuració del territori, i de les tecnologies cartogràfiques que s’empren en l’estudi d’aquests hàbitats rurals.

Per a més informació us podeu dirigir al web de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.