Sisena Setmana de la Prehistòria

Image (1) arqueooliga.prehistòria.jpeg for post 3943Del 12 al 15 de desembre tindrà lloc a l’Arxiu Històric de Lleida la Sisena Setmana de la Prehistòria, enguany dedicada a la violència i la mort durant la Prehistòria, organitzada pel Grup d’Investigació Prehistòrica de la Universitat de Lleida, amb la Col·laboració dels Serveis Territorials de Lleida i la Universitat de Lleida.

La setmana de la Prehistòria d’enguany s’articula al voltant de quatre conferències relacionades amb episodis violents ocorreguts durant la Prehistòria i en les traces que aquests episodis ens han deixat perquè els puguem estudiar.

Les conferències tindran lloc del 12 al 15 de desembre de 2011, a les 20:00h (excepte la del dilluns dia 12 que començarà a les 19:30h amb l’acte inaugural) a l’Arxiu Històric de Lleida i estan obertes a tots els públics.

| Descarregueu prgrama en PDF |  | Descarregueu cartell en PDF |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s