Presentació del llibre “Adolf Schulten en Reus y Tarragona. El legado Salvador Vilaseca”

Image (1) schulten.jpg for post 3937El proper dia 13 de desembre de 2011, a les 17:00h, es presentarà el llibre “Adolf Schulten en Reus y Tarragona. El legado Salvador Vilaseca” de Jaume Massó i M. Eugenia R. Tajuelo a la Sala d’Actes de l’ICAC (Plaça d’en Rovellat s/n, Tarragona).

La presentació estarà a càrrec de Dr. Joaquín Ruíz de Arbulo, catedràtic d’Arqueologia de la Universitat Rovira i Virgili i investigador de l’ICAC.

En aquest llibre es presenta la documentació inèdita procedent de l’antic arxiu particular del prehistoriador Salvador Vilaseca (1896-1975). Es tracta de documentació sobre el professor alemany Adolf Schulten (1870-1960), una de les figures més controvertides de la història antiga i l’arqueologia. Les estades que va fer a Tarragona, i al mas de Valls de Reus, permeten conèixer trets de la seva personalitat i del seu entorn, i, de retruc, personatges i llocs que parlen de la riquesa de l’arqueologia tarragonina.

Per més informació sobre l’edició, visiteu el web.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.