Presentació del llibre “Adolf Schulten en Reus y Tarragona. El legado Salvador Vilaseca”

Image (1) schulten.jpg for post 3937El proper dia 13 de desembre de 2011, a les 17:00h, es presentarà el llibre “Adolf Schulten en Reus y Tarragona. El legado Salvador Vilaseca” de Jaume Massó i M. Eugenia R. Tajuelo a la Sala d’Actes de l’ICAC (Plaça d’en Rovellat s/n, Tarragona).

La presentació estarà a càrrec de Dr. Joaquín Ruíz de Arbulo, catedràtic d’Arqueologia de la Universitat Rovira i Virgili i investigador de l’ICAC.

En aquest llibre es presenta la documentació inèdita procedent de l’antic arxiu particular del prehistoriador Salvador Vilaseca (1896-1975). Es tracta de documentació sobre el professor alemany Adolf Schulten (1870-1960), una de les figures més controvertides de la història antiga i l’arqueologia. Les estades que va fer a Tarragona, i al mas de Valls de Reus, permeten conèixer trets de la seva personalitat i del seu entorn, i, de retruc, personatges i llocs que parlen de la riquesa de l’arqueologia tarragonina.

Per més informació sobre l’edició, visiteu el web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s